Підписання угоди з Юридичним інститутом Національного авіаційного університету

Підписання угоди з Юридичним інститутом

Національного авіаційного університету

/Files/images/pravo_nau/WP_20160317_11_25_37_Pro.jpg

23 лютого 2016 року була підписана угода про співпрацю між нашою школою та Юридичним інститутом Національного авіаційного університету.

НАУ належить до числа найпрестижніших вищих навчальних закладів України. Його витоки сягають перших років ХХ сторіччя.

Сьогодні Національний авіаційний університет - один із найпотужніших авіаційних вищих навчальних закладів світу, де навчається понад 50 тисяч студентів, курсантів та слухачів. Потужні науково-педагогічні школи дають можливість готувати не лише фахівців інженерного профілю, але й економістів, екологів, перекладачів, психологів, соціологів, а також юристів.
Правові дисципліни викладались в університеті протягом усього періоду існування.

Юридичний інститут Національного авіаційного університету є структурним підрозділом університету, який здійснює підготовку та перепідготовку фахівців-юристів за програмами освітньо-кваліфікаційного рівня: «Бакалавр», «Спеціаліст», «Магістр». Інститут має в своєму складі шість кафедр: теорії та історії держави і права; конституційного та адміністративного права; кримінального права і процесу; цивільного права і процесу; повітряного та космічного права; господарського права і процесу, які забезпечують навчальний процес за профілем свого професійного спрямування за всіма спеціальностями університету, а також здійснюють підготовку фахівців за напрямом підготовки «Правознавство».
З метою залучення студентів до практичної роботи правників в Інституті успішно працює Юридична консультація "Юридична клініка", на базі якої закріплюються теоретичні знання, отримані студентами Інституту у процесі навчання, формуються навички практичної і наукової діяльності студентів.

Кiлькiсть переглядiв: 173